Aanmelden
Facebook

Twitter
Home

2016

Allereerst nog de beste wensen voor 2016 toegewenst!


Zoals beloofd zouden wij nog terugkomen op Ron’s herstel. Dit gaat wonderbaarlijk goed. Ron is zelfs alweer aan het werk en heeft bij het CBR met succes een test gedaan waardoor hij zijn rijbewijs terug heeft!

Maar hoe nu verder in de sport? Dat is een vraag die Ron veel is gesteld de afgelopen periode en waar hij zelf ook veel mee bezig is geweest. Op de eerste plaats kan een klap op Ron's hoofd sneller blijvend letsel opleveren (dan voor de crash) en dat is natuurlijk iets wat niemand wil. Ten tweede wil Ron niet nogmaals zijn naasten aan doen wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Niet alleen Ron had letsel, maar ook zijn familie heeft veel moeten doorstaan! Zoals het er nu uit ziet is Ron's actieve racecarrière dus ten einde. Dat wil echter niet zeggen dat hij de motorsport geheel achter zich laat. Hoogstwaarschijnlijk kan hij dat ook niet, motorrace voelt niet alleen aan als sport, maar het is ook passie. Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er nog een gevolg op komt. In welke vorm dit zal zijn is nog moeilijk te zeggen.

Wij willen alle sponsoren en club van 50 leden enorm bedanken voor de steun. Dankzij hen heeft Ron niet alleen zijn jongensdroom uit kunnen laten komen, maar hebben we het in het 2015 seizoen zelfs nog (tijdelijk) tot de 7e plaats in de tussenstand voor de BeNecup geschopt! Ondanks dat we de laatste 3 weekenden hebben gemist is zijn we 9e geworden in het Nederlands Kampioenschap. En dat in ons eerste seizoen Superbike! Dit resultaat is bereikt dankzij uw steun maar ook door de inzet van vele anderen, o.a. monteurs, kok, chauffeurs en iedereen die in welke vorm dan ook zijn tijd in Ron en de motorsport heeft gestoken willen wij bedanken.


Groeten van het RHL racing team.

Laatst aangepast (zondag, 10 januari 2016 16:21)

 
Sponsors