Aanmelden
Facebook

Twitter
Home Nieuws en Raceverslagen Ron get well soon!

Ron get well soon!

12 juli kwam Ron Looijesteijn zwaar ten val op het Belgische cirquit van Zolder, tijdens Battle of the Lowlands. Het is sinds dien een zware strijd geweest voor Ron, met veel ups en downs. De eerste paar dagen waren vooral kritiek, hij werd kunstmatig in coma gehouden om te beoordelen hoe zijn herstel zou gaan verlopen. Na een paar dagen werd besloten dat het niet meer nodig was om hem in deze coma te houden en de beademingsapparatuur werd losgehaald. Een dag of wat later was Ron weer bij en konden zijn ouders goed met hem communiceren.

Toch bleef het een 'rollercoaster ride' voor Ron, de dagen die volgde waren meer gevuld met onzekerheid, zijn temperatuur liep op en hij had het merkbaar zwaar. Vanaf dit moment is bewust gekozen door zijn ouders om voorlopige berichtgeving naar buiten tijdelijk te staken. Dit tot dat er weer sprake was van een echte verbetering.

27 juli is door het ziekenhuis in Hasselt besloten dat Ron sterk genoeg was om overgebracht te worden naar het MCA te Alkmaar.

Ron gaat nog steeds met stapjes vooruit. Hij is vastberaden om beter te worden. Hij is in staat, om met begeleiding uit zijn bed te komen en in een rolstoel te zitten. Deze rolstoel heeft naar Ron zijn mening waarschijnlijk 2 wielen te veel, want na een paar dagen is hij deze al zat. Hij wil alles op alles zetten om zo snel mogelijk uit deze rolstoel te komen. Hij ziet er naar uit om naar Heliomare te gaan, om daar verder te werken aan zijn herstel: aan de slag!

Afgelopen weekend werd op Assen de "Gamma Racing Day" gehouden. Op deze dag hadden verschillende coureurs stickers op hun motorfiets geplakt met de tekst "Ron #86 get wel soon!". Op het cirquit hing zelfs een spandoek met deze tekst. Deze sympathieke actie is opgezet door Paula Leek en Rob Hartog. Foto's van de actie zijn ook terug te vinden op de Facebook pagina van Paula.

Ron ligt op dit moment dus nog in het MCA te Alkmaar, maar hoopt zo snel mogelijk naar Heliomare te kunnen gaan. Omdat het onzeker is hoe lang Ron in het MCA blijft, is in overleg met Harry, zijn vader, besloten om eventuele kaarten en dergelijke op te sturen naar de zus van Ron, Louise. Grasweg 31a 1761 LJ Anna Paulowna. Louise zal dan zorgen dat de post bij Ron aankomt.

Als laatste willen wij iedereen die Ron gesteund heeft met een kaart, een bericht op Facebook of op wat voor manier dan ook enorm bedanken voor de steun. Dit namens zijn ouders, familie RHL Racing team en natuurlijk Ron zelf!

Ron #86, get well soon!

UPDATE 10-aug-2015

Ron heeft gister zijn laatste nachtje in het ziekenhuis doorgebracht en is nu in Heliomare om hard te werken aan zijn verdere herstel. Ron bedankt iedereen nogmaals enorm voor alle steun!

Laatst aangepast (maandag, 10 augustus 2015 18:10)

 
Sponsors