Aanmelden
Facebook

Twitter
Home Sponsor informatie Sponsor Informatie

Sponsor Informatie

Motorracen is hot en razend populair, maar kost natuurlijk gewoon geld. Dat is algemeen bekend en mag ook zeker benoemd worden. Maar sponsoren in de motorsport zijn zeker niet weg te denken uit deze mooie sport!
Sponsoring is vaak een belangrijke bron van inkomsten bij een sport organisatie of sport evenement. Een sponsor kan zijn bijdrage verstrekken in geld, maar ook in natura of in een combinatie daarvan.
 

Club van 50
De Club van 50 heeft leden die eens per jaar 50 euro doneren. Deze mensen krijgen een eervolle vermelding op de site, en krijgen na elke wedstrijd een nieuwsbrief over hoe het is gegaan.
Naast de Club van 50 heeft RHLracing.nl een aantal sponsoren die het team steunen in financiële zin, door het delen van expertise of door het beschikbaar stellen van middelen en diensten.

 

Sponsor Publiciteit

 

De motor
Op het circuit is de racemotor het belangrijkste reclameobject. Om uw boodschap sterk neer te zetten is een combinatie mogelijk met reclame in full colour belettering of een fotoprint. Ook het volledig spuiten van de motor in uw bedrijfskleuren - thema is mogelijk.
Behalve op de racemotor biedt ook onze teamkleding en pitsbord reclamemogelijkheden.

 

De media
Buiten het circuit om worden sponsoren prominent in beeld gebracht op onze website RHLracing.nl. Verslagen en foto's van de races worden geplaatst op onze eigen website. Sponsoren worden genoemd in alle uitgaande nieuwsbrieven. Onafhankelijk van onze eigen website verschijnt van de races veel beeldmateriaal op internet. Tevens hebben contacten met regionale kranten.

 

Overig
In samenwerking met sponsoren kunnen diverse acties zoals een prijsvraag ('win een dagje racen') worden georganiseerd. Tevens bieden we de mogelijkheid om promotiewerk te verrichten op locatie.

 

Kalender
Onze kalender bestaat uit circa 12 evenementen(van elk twee of drie dagen) per jaar,aangevuld met twee trainingsdagen en drie sponsordagen.Er wordt gereden op circuits in Nederland(Assen, Hengelo en Oss)maar ook in België (Spa-Francorchamps, Mettet)en Duitsland (Oschersleben).

 

Tarieven
Onderstaande sponsorpakketten geven een globaal overzicht van mogelijkheden en kosten. Voor een optimaal rendement van de sponsoring is het van belang om in te spelen op de targets van uw bedrijf. Graag stellen wij daarom voor u een sponsorpakket op met verschillende sponsorbedragen.

Laatst aangepast (maandag, 11 mei 2015 17:51)

 
Sponsors