Aanmelden
Facebook

Twitter
Home Arrangementen
Arrangement
E-mail: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots. Om het te zien heeft u JavaScript nodig.

Gegevens: Wilt u het racen eens van dichtbij meemaken en de sfeer proeven op de paddock? Dat kan! Het RHL racing team organiseert zogenaamde Gastendagen. Hier kan u zich voor een mooi bedrag inschrijven en genieten van een compleet verzorgde dag. Zo verzorgen wij de toegangskaarten, lunch, rondleiding op de paddock, krijgt u als eerste live verslag van de coureur na de race en gaan we aan het einde van de dag gezellig barbecue├źn met zijn alle!

De opbrengst komt ten goede aan het raceteam die u daarmee direct steunt! De rest van het seizoen zal u door middel van de nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen aangaande het team.

Voor bedrijven en grote groepen gelden gereduceerde tarieven. Zo kan het zeer interessant zijn om tijdens de gastendagen met klanten andere gasten te ontmoeten. Wie weet wat dit netwerken oplevert voor u en uw bedrijf!?!

De gastendagen van 2015 zijn op 2 augustus te Assen en 26&27 september te Zandvoort. Onder de flyers vind u het formulier om u in te schrijven of meer informatie op te vragen.

alt


alt


 

*

Sponsors